Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Εγγραφές 17ου ΠΣΑΒ



Αγαπητές/οί Συνάδελφοι,

Οι προετοιμασίες για το 17ο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών με θέμα: «Η αξιολόγηση των Βιβλιοθηκών ως στοιχείο ποιότητας των Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων» ("Academic Library evaluation as a measure of Institutional Quality Assessment") βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στον ιστότοπο του Συνεδρίου http://17conf.lib.uoi.gr έχει αναρτηθεί η φόρμα εγγραφής και πληροφορίες για τον τρόπο πληρωμής της συμμετοχής.

Το κόστος της συμμετοχής στο συνέδριο για έγκαιρη εγγραφή είναι 30,00 ευρώ ενώ το αντίστοιχο κόστος για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές είναι 15,00 ευρώ. Τα ανωτέρω ισχύουν για εγγραφές μέχρι την 25/8/2008. Η εγγραφή μετά την ημερομηνία αυτή διαμορφώνεται σε 50,00 ευρώ και για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές στα 30,00 ευρώ.

Λόγω του μεγάλου αριθμού των ομιλητών είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε την καταβολή του κόστους συμμετοχής και από τους ομιλητές.

Στον Ιστότοπο του Συνεδρίου αναρτήθηκε ήδη το προκαταρκτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε τη διοργάνωση παράλληλων συνεδριών καθώς και Posters όπου θα παρουσιαστούν μελέτες και έρευνες που αφορούν θέματα εκτός της κύριας θεματολογίας του Συνεδρίου αλλά μεγάλου ενδιαφέροντος όπως π.χ. Πνευματική Ιδιοκτησία, Βιβλιοθηκονομικά μέσα και εργαλεία κ.ά.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον από ομιλητές του εξωτερικού να παρουσιάσουν εργασίες τους στο Συνέδριο μας. Ένας σημαντικός αριθμός επιφανών ερευνητών από τις Η.Π.Α., Μ. Βρετανία, Πορτογαλία, Πολωνία και Ρουμανία έγινε δεκτός, γεγονός που καθιστά το Συνέδριό Διεθνές.

Το Ίδρυμα Λάτση μας ενημέρωσε ότι θα καλύψει τα έξοδα συμμετοχής στο Συνέδριο Βιβλιοθηκονόμων του Πανεπιστημίου του Αργυροκάστρου.

Με σκοπό τον προγραμματισμό των εργασιών του Συνεδρίου και διάθεσης των χώρων του Συνεδριακού Κέντρου παρακαλούνται τυχόν Σύλλογοι, Ομάδες εργαζομένων, Κατηγορίες Βιβλιοθηκών κ.ά. που θα ήθελαν να οργανώσουν συναντήσεις των μελών τους να μας ενημερώσουν ώστε να προγραμματιστούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Για τυχόν νεότερα παρακαλούμε να επισκέπτεστε τον ιστότοπο του Συνεδρίου ή να απευθύνεστε στην Γραμματεία Τηλ: 265105912/95978/95953.


Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Δρ. Γεώργιος Κ. Ζάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου