Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Η ΚΕΒΕΠ στην παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Φίλιππου Τσιμπόγλου


Την Παρασκευή 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Φίλιππου Τσιμπόγλου «Συνεργασίες Βιβλιοθηκών: μια συστημική προσέγγιση» στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα. Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτείας Κύπρου και Ελλάδας, συνεργάτες του συγγραφέα, καθηγητές Πανεπιστημίων και αρκετοί βιβλιοθηκονόμοι. Από την Κύπρο παρευρέθηκαν αρκετοί συνεργάτες και φίλοι του συγγραφέα καθώς και μέλη του ΔΣ της ΚΕΒΕΠ. Εκ μέρους του ΔΣ της ΚΕΒΕΠ αναγνώστηκε χαιρετισμός σχετικά με το έργο του συγγραφέα στα κυπριακά βιβλιοθηκονομικά δρώμενα αλλά και τον άνθρωπο και τον επαγγελματία όπως τον γνωρίσαμε στην Κύπρο.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τον χαιρετισμό της ΚΕΒΕΠ στην παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Τσιμπόγλου, ο οποίος συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε έντονα από τους παρευρισκομένους όταν διαβάστηκε από την αντιπρόεδρο της Ένωσης, Χρυσάνθη Σταύρου….

*Κατά την παραμονή τους στην Αθήνα οι εκπρόσωποι της ΚΕΒΕΠ είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Σπίτι της Κύπρου και να δουν τη βιβλιοθήκη η οποία περιλαμβάνει αξιόλογη κυπρολογική συλλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου