Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Γενική Εκλογική Συνέλευση

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ!


Αγαπητοί συνάδελφοι,


Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο 10 Μαρτίου 2011, στις 6:00 μ.μ. στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΚΕΒΕΠ.


Το ΔΣ της Ένωσης έχει ετοιμάσει προσχέδιο ψηφίσματος για τα θέματα που απασχολούν το επαγγελματικό μας πεδίο. Το ψήφισμα δεν είναι οριστικό, είναι προς συζήτηση παράγραφο προς παράγραφο, προς οριστικοποίηση, έγκριση και τελική διαμόρφωση και αποδοχή ανάλογα με τις απόψεις που θα τεθούν στη Γενική Συνέλευση.

Το πρόγραμμα της ΓΣ θα διαμορφωθεί όπως πιο κάτω:

Απολογισμός δράσης ΔΣ και ταμειακός απολογισμός για το έτος 2010
Συζήτηση για τα θέματα που υποβάλλονται για ψήφισμα
Εκλογές για ανάδειξη δύο νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

Συνάδελφοι να είστε όλοι εκεί, η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική για τα φλέγοντα θέματα που θα συζητηθούν! Επίσης, καλείστε να ασκήσετε τα εκλογικά σας δικαιώματα.

Η κατάθεση υποψηφιότητας γίνεται με γραπτή ιδιόχειρη αίτηση, στην οποία αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου, το τηλέφωνο, η ηλεκτρονική διεύθυνση (εάν υπάρχει) και ο χώρος εργασίας, σύμφωνα με το άρθρο 3.2 των Κανονισμών της Ένωσης.

Νοείται ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα τακτικά μέλη, με τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, οι οποίες μπορούν να τακτοποιηθούν μέχρι και τις 6 μ.μ. της ημέρας της Γ.Ε.Σ., σύμφωνα με το άρθρο 3 των Κανονισμών της Ένωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ψηφοφορία διά αντιπροσώπου ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, σύμφωνα με το άρθρο 4.7 των Κανονισμών της Ένωσης.

Εκ του ΔΣ της ΚΕΒΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου