Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Σεμινάριο ΕΕΒΕΠ: «Σχεδιασμός ηλεκτρονικού περιοδικού ανοιχτού κώδικα – Σχεδιασμός και δημιουργία ηλεκτρονικού συγγράμματος»


H Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ), στο πλαίσιο των επιμορφωτικών της δράσεων, σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου, σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου με θέμα: «Σχεδιασμός ηλεκτρονικού περιοδικού ανοιχτού κώδικα – Σχεδιασμός και δημιουργία ηλεκτρονικού συγγράμματος».

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η απόκτηση εισαγωγικών γνώσεων στον τρόπο λειτουργίας του ηλεκτρονικού επιστημονικού περιοδικού ανοικτού κώδικα και στον τρόπο δημιουργίας ηλεκτρονικού συγγράμματος.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λ. Συγγρού 387 – Π. Φάληρο – Τηλ. 210 -9469600 – 210-9469631-32) την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και ώρα 09:30 π.μ  έως τις 14:30 μ.μ. περιλαμβάνοντας θεωρητικό μέρος και πρακτική εφαρμογή  (σε Η/Υ). Συντονιστές του σεμιναρίου θα είναι ο Δρ. Δημήτρης Κουής και η Ma Φωτεινή Ευθυμίου. Σημειώνεται ότι ο κ. Δημήτρης Κουής και η κα Φωτεινή Ευθυμίου συμμετέχουν σε αυτή τη δράση της ΕΕΒΕΠ αμισθί.

Οι εγγραφές των συμμετεχόντων που έχουν προηγουμένως  αποστείλει την  επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής και η διάθεση του σχετικού υλικού θα πραγματοποιηθούν την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου από τις 08:30 ως τις 09:15.

Το κόστος συμμετοχής είναι: 5 Ευρώ για τους φοιτητές, 10 Ευρώ για τα μέλη της Ε.Ε.Β.Ε.Π και 15 Ευρώ για τα μη μέλη της ΕΕΒΕΠ. Οι άνεργοι συνάδελφοι δεν θα επιβαρυνθούν με κόστος συμμετοχής. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας  και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Εκ μέρους της Ένωσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση του σεμιναρίου τους συντονιστές Δημήτρη Κουή, Φωτεινή Ευθυμίου και την Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής και να την στείλετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@eebep.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της Ένωσης, (τηλ: 210 3302128) Τρίτη & Πέμπτη, 17:30 – 19:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου