Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Έκπτωση για τα μέλη της ΚΕΒΕΠ στο ξενοδοχείο "Casale Panayiotis"


Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ, έχει εξασφαλίσει έκπτωση για τα μέλη της ένωσης μας, στο πολυτελές ορεινό ξενοδοχείοCasale Panayiotis”, το οποίο βρίσκεται φωλιασμένο στο πανέμορφο, ιαματικό, ορεινό χωριό Καλοπαναγιώτης στις παρυφές του ορεινού συμπλέγματος Τροόδους, με θέα τη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστή.

Συγκεκριμένα, τα μέλη μας, επιβεβαιώνοντας την επαγγελματική τους ταυτότητα, υποδεικνύοντας στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου την ανανεωμένη κάρτα μέλους που του/της παρέχεται από την ΚΕΒΕΠ θα δικαιούνται, 20% Έκπτωση σε όλους τους τύπους δωματίων από Δευτέρα με Κυριακή*.

Η κίνηση αυτή γίνεται στα πλαίσια των στόχων του ΔΣ για προώθηση της ανάπτυξης των κοινωνικών σχέσεων μεταξύ των μελών, καθώς και μεταξύ της Ένωσης και του κοινού γενικότερα.

Με εκτίμηση,
Διοικητικό Συμβούλιο ΚΕΒΕΠ
*Η πιο πάνω προσφορά ισχύ για διαμονή με πρόγευμα, εξαιρούνται οι δημόσιες αργίες, η περίοδος του Πάσχα 03-08 Μαΐου 2013 , του Καλοκαιριού 10-19 Αυγούστου και Χριστουγέννων 23-31 Δεκεμβρίου. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με  οποιαδήποτε  άλλη προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου