Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Δωρεάν είσοδος στα Μουσεία του Δήμου Δερύνειας


Δωρεάν για όλους τους επισκέπτες θα είναι η είσοδος στα Μουσεία του Δήμου Δερύνειας από τις 18 – 25 Μαΐου, με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων που τιμάται στις 18 Μαΐου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικά εκθέματα για την ιστορία και την παράδοση της ακριτικής Δερύνειας και της Κύπρου γενικότερα.
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Δερύνειας «καλείται το κοινό όπως επισκεφθεί τα δύο Μουσεία του Δήμου, το «Λαογραφικό Μουσείο» και το «Υπαίθριο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης Παραδοσιακών Επαγγελμάτων» στα οποία εκτίθενται πλούσιες συλλογές από παραδοσιακά εργαλεία. Με την επίσκεψή τους στα δύο Μουσεία ο επισκέπτης θα γνωρίσει από κοντά την παράδοση, τον πολιτισμό και τη φιλοξενία της Δερύνειας».
Οι επισκέπτες προστίθεται στην ανακοίνωση «μπορούν να απολαύσουν σε ένα υπέροχο και ήσυχο περιβάλλον δροσιστικά ποτά και να προμηθευτούν διάφορα αναμνηστικά δώρα από το περίπτερο των Μουσείων, που άρχισε πρόσφατα τη λειτουργία του».
Το ωράριο λειτουργίας των δύο Μουσείων του Δήμου Δερύνειας είναι για το θερινό από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο εκτός αργιών, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Για το χειμερινό ωράριο τα Μουσεία θα είναι ανοικτά από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο, εκτός αργιών, από τις 9 το πρωί μέχρι τις πέντε το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου