Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Book Me γιορτή βιβλίου από το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου


Το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου
γιορτάζει το βιβλίο με συγγραφείς και εκδηλώσεις

Μια γιορτή για τα παιδιά και τους μεγάλους
στο Κτήριο της Φανερωμένης

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου διοργανώνει ολοήμερη εκδήλωση αφιερωμένη στο βιβλίο, με πολλές δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους. Γνωστοί και νέοι συγγραφείς και ποιητές παρουσιάζουν τις εμπειρίες τους και μιλούν για τα προσωπικά τους βιώματα.

Με τη συμμετοχή περισσότερων από δέκα κυπριακών βιβλιοπωλείων, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, εορταστική μουσική αλλά και με ενδιαφέρουσες παράλληλες εκπαιδευτικές δράσεις και ομιλίες, η εκδήλωση “Book Me”, δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις βιβλίων όχι μόνο να εμπλουτίσουν τις βιβλιοθήκες τους, αλλά και να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες  και να παρακολουθήσουν συζητήσεις εμπνευσμένες από τον μαγικό κόσμο των βιβλίων με ελεύθερη είσοδο.

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα θα προσφέρει και φέτος στο ισόγειο του κτηρίου του, περισσότερες από 200 εκδόσεις και αντικείμενα από το πωλητήριό του σε χαμηλότερες τιμές. Παράλληλα εκατοντάδες άλλες εκδόσεις θα διατίθενται από τα βιβλιοπωλεία στον υπαίθριο χώρο του Πολιτιστικού σε ειδικές τιμές.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν ζεστά ροφήματα και εδέσματα κάνοντας τις αγορές τους, ενώ παράλληλα ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και ομιλιών θα διαδραματίζεται στον πρώτο όροφο του κτηρίου. Θεατροπαιδαγωγικές εκδηλώσεις και αφηγήσεις παραμυθιών θα καταπλήξουν τους μικρούς επισκέπτες ενώ στη συνέχεια, γνωστοί συγγραφείς από την Κύπρο και την Ελλάδα, όπως η σπουδαία Ιστορικός-Συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου, ο Πάνος Κυπαρίσσης και η Αριστέα Παπαλεξάνδρου θα μιλήσουν για τη σημασία της δημιουργίας και της έμπνευσης και θα έχουν μια ευχάριστη συνομιλία με το κοινό.

Μη χάσετε τη ευκαιρία να είστε μαζί μας στη μεγαλύτερη γιορτή βιβλίου που έγινε ποτέ στο κέντρο της παλιάς Λευκωσίας παρέα με σημαντικούς ομιλητές από τον χώρο των γραμμάτων που μας υπόσχονται μια νέα χρονιά γεμάτη έμπνευση!

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 10 Δεκεμβρίου 2016 μεταξύ των ωρών 10:00-22:00.7

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Δράσεων και Ομιλιών


Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου
Φανερωμένης 88-90, 1515 Λευκωσία
Τηλ. 22 128 157
www.boccf.org | www.facebook.com/boccf

_______________________________

BOOK ME
10 Δεκεμβρίου 2016 | 10:00-22:00

Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου
Φανερωμένης 88-90, 1515 Λευκωσία
Τηλ. 22 128 157

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου