Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ημερολόγιο «Βιβλιοθήκες του Ελληνισμού»


Η Κυπριακή Ένωση Βιβλιοθηκονόμων - Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΚΕΒΕΠ) μαζί με την Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ) με χαρά ανακοινώνουν την από κοινού έκδοση ημερολογίου (desktop diary) για το έτος 2018 με θέμα «Βιβλιοθήκες του Ελληνισμού».

Η διάθεση του ημερολόγιου στην Κύπρο (τιμή πώλησης: €10,00) ξεκίνησε ήδη στην Κυπριακή Βιβλιοθήκη, στις βιβλιοθήκες Πανεπιστημίου Κύπρου, ΤΕΠΑΚ, ΑΠΚΥ και Νεάπολις, και σε άλλες βιβλιοθήκες σε όλες τις πόλεις που θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες.  Μπορείτε να το προμηθευτείτε από την Εξυπηρέτηση της κάθε ΒΙΒ ή αποστέλλοντας μήνυμα στο kebepcy@gmail.com

Στο Ημερολόγιο παρουσιάζονται 43 βιβλιοθήκες με ελληνικές συλλογές ανά τον κόσμο, εκ των οποίων 24 κυπριακές. Είναι μια καλαίσθητη και πολύ χρήσιμη πηγή πληροφοριών για κυπριακές και άλλες βιβλιοθήκες του ελληνισμού, όπου μπορείτε να σημειώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, κλπ.

Εκ μέρους των ΔΣ των δύο Ενώσεων, ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη, φορείς και συνεργάτες πολλών ειδικοτήτων που συνεργάστηκαν αρμονικά και συντονισμένα για την παρούσα έκδοση, παρ' όλο που βρίσκονταν σε διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Με τις καλύτερες ευχές προς όλους τους συναδέλφους για χαρούμενη και δημιουργική χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου